В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 октября 2021 г.

Garden and Sea Pâté


I find pâtés to be something really useful to have in the fridge. They can be used as

a topping for raw crackers, as a dip for sliced vegetables, or as a filling for various leafy green wraps or nori rolls. This is a simple almond based pâté that is versatile, simple and has loads of flavor.

Garden and Sea Pâté [Vegan, Raw]

Ingredients

  • 1 cup of soaked almonds
  • ½ cup of pecans
  • 1 tablespoon of fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 1 carrot chopped
  • 2 celery stalks chopped
  • 1 spring onion sliced
  • 1 ½ tablespoons olive oil
  • 2 tablespoons of lemon juice
  • ¼ bunch basil
  • ¼ bunch parsley
  • 1 teaspoon of dulse flakes

Preparation

  1. Soak and strain the almonds. Place the nuts in a food processor and pulse until the nuts break down. Add the carrot, celery, spring onions, garlic and ginger and continue to process until they break down and begin to combine.
  2. Add all other ingredients and process until the pâté is smooth and creamy. You can add a little water if need be.
  3. I love this pâté on crackers or even inside half an avocado and eaten with a spoon! Be creative and have fun!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/garden-and-sea-pate/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий