В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 октября 2021 г.

Broccoli Chicken Kale Pesto Cauliflower Crust Pizza


The crust gets delightfully crispy in the oven first and totally holds together after you

top it with a million ingredients like I did!

Broccoli Chicken Kale Pesto Cauliflower Crust Pizza [Vegan]

Ingredients

  • Cauliflower pizza crust
  • 2 chicken scallopini
  • 1 cup kale
  • 1 cup broccoli
  • 1 medium tomato
  • 1 cup shredded vegan cheese
  • 2 tablespoons vegan pesto

Preparation

  1. Preheat your oven to 450°F per cauliflower crust instructions and bake accordingly until cooked through and crispy. If you’re making your own cauliflower crust from scratch, you’ll still want to bake the crust fully before adding any toppings.
  2. In the meantime, prep all your ingredients by chopping into small pieces.
  3. Pre-Cook your chicken and shred into small pieces.
  4. Take your favorite vegan cheese (mine is Follow Your Heart slices) and shred them using a cheese grater.
  5. Prepare Vegan Kale Pesto or use store-bought.
  6. Once your pizza crust is fully cooked through remove from the oven and top with ingredients. This is the order I used from bottom up. Pesto, tomatoes, chicken, cheese, kale, and broccoli on the very top.
  7. Pop this back in the oven and broil on High for about 5 minutes until your cheese is melty and your broccoli starts to get crispy on top.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/broccoli-chicken-kale-pesto-cauliflower-crust-pizza/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий