В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 26 октября 2021 г.

Puttanesca


Puttanesca is a classic Italian pasta dish invented in Naples in the mid-20th century

and made typically with tomatoes, olive oil, olives, capers, anchovies, and garlic. In this vegan version, I add some seaweed seasoning for the taste-of-the-sea effect.

Puttanesca [Vegan]

Ingredients

  • 2/3 cup Fettuccini
  • 3 tablespoons Olive oil
  • 1 tablespoon Garlic - minced
  • 1 1/4 cup Cherry tomato - cut in half
  • 4 Tablespoons Capers - rinsed and chopped
  • 4 Tablespoons Kalamata olives - sliced
  • 1 Red chili - sliced
  • 1/4 cup Italian parsley
  • 1 Tablespoon seaweed powder (optional)
  • 1 teaspoon Pink salt to taste
  • 1 teaspoon ground black pepper - to taste

Preparation

For the Preparation:

  1. Assemble all ingredients.
  2. Crush garlic clove.
  3. Rinse and finely chop capers.
  4. Wash and chop parsley.
  5. Drain and slice Kalamata olives.

To Cook:

  1. Boil some water, add salt, cook Fettuccine for 8 to 10 minutes, or as according to packet instructions.
  2. Heat frying pan.
  3. Add olive oil, followed by crushed garlic; cook gently for 2 minutes.
  4. Add chili and tomatoes; cookout for 8-10 minutes until saucy.
  5. Add the chopped caper and olives to the sauce.
  6. Drain the cooked pasta.
  7. Add the drained pasta to the sauce, mix it all together.
  8. Add chopped parsley, seaweed, and check the seasoning.

To Serve:

  1. Sprinkle with some extra olives and capers to garnish.
  2. Top with some fresh parsley leaf and a drizzle of olive oil.

https://www.onegreenplanet.org/recipe/puttanesca/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий