В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 23 октября 2021 г.

Nameko Mushroom Miso Soup

With an earthy, nutty flavor, and a wonderfully creamy texture, this Nameko Mushroom Miso Soup is a perfect way to welcome autumn!

Nameko Mushroom Miso Soup

INGREDIENTS


INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    Nameko Mushroom Miso Soup Ingredients
  • Add dashi in a pot and bring it to a simmer on medium-low heat.
  • Rinse the mushrooms thoroughly but quickly under running water, and discard the ends.
  • Cut the tofu into small cubes.
  • Once dashi is boiling, add nameko mushrooms and cook for 2-3 minutes. Turn off the heat.
  • For the best result, add miso in the soup right before serving.
  • Add tofu and bring it to a simmer (not boiling). Turn off the heat and serve. Enjoy!

To Store

  • You can keep the leftover in the refrigerator for up to 2 days. I do not recommend making miso soup ahead of time as miso will lose its flavors.

https://www.justonecookbook.com/nameko-mushroom-miso-soup/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=cdc9939732-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-cdc9939732-111721857 

Комментариев нет:

Отправить комментарий