В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 октября 2021 г.

Portobello Pâté


Here I go again with my love for portobellos. I’m so sorry…I can’t help myself.

It’s one of the best vegetables, okay? I’m just gonna have to ask you to deal with it. Can you do that? If I tell you that I’ve paired the magical mushroom with white pepper, white wine and thyme? Is that okay?

Portobello Pâté [Vegan]

Ingredients

  • 120 ounces of portobello mushrooms
  • 1 small red onion
  • 1 clove of garlic
  • 1 tablespoon olive oil
  • 2 tablespoons white wine, dry
  • 6 sprigs of fresh thyme
  • 1 teaspoon Dijon mustard
  • 1 teaspoon each of sea salt and white pepper

Preparation

  1. Chop, chop, chop the portobello, red onion and garlic. Cook with the olive oil in a saucepan on a medium heat for about 10 minutes. Add in the thyme, the white wine, the salt and the pepper. Cook until most of the liquid has evaporated. The saucepan should be pretty dry.
  2.  Let it cool before transferring to a small food processor or mini chopper with the Dijon and process until smooth.
  3.  Transfer to a small cling film lined container, press it down, wrap it up and place in fridge to firm up a bit. If you want the pâté to be more firm, add 1-2 tablespoons of ground chia seeds when processing.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/portobello-pate/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий