В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 октября 2021 г.

Healthy Balsamic Mushrooms


Sautéing mushrooms is great because it’s quick, easy, and so flavorful.

Certainly, this recipe is as simple as they come. You need only 5 ingredients for these ultra lush and full-bodied healthy balsamic mushrooms. These mushrooms are umami flavored, creamy and lightly tangy. It makes for a great side dish, or top on toast and comforting dishes like baked potatoes and risotto.

Healthy Balsamic Mushrooms [Vegan]

Ingredients

  • 16 oz cremini mushrooms
  • 2 tablespoons olive oil
  • pinch sea salt
  • 1 tablespoon almond butter
  • 3 tablespoons balsamic vinegar
  • 1 teaspoon thyme

Preparation

  1. Slice cremini mushrooms and add to skillet on medium-low heat with olive oil and a pinch sea salt. Cook mushrooms, stirring occasionally for 10 minutes (letting the mushrooms sweat and release their natural waters).
  2. Combine almond butter, balsamic and thyme in a small bowl. Whisk together. Turn skillet to medium-high heat and pour liquid mixture over mushrooms. Continue cooking mushrooms, stirring often until liquid is thickened and mushrooms are golden browned. (5-10 mins)
  3. Serve mushrooms as a side dish, or top on avocado toast, risotto or baked potato.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/healthy-balsamic-mushrooms-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий