В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 24 октября 2021 г.

Pasta With Tempeh Bolognese


Sometimes you just need a dish that will appeal to meat lovers and vegans alike!

This is a great recipe for exactly that. It's rich, hearty, warm, wholesome and will please people from all walks of life! It's still vegan and gluten-free, but it's up to you whether you mention that because it's so yummy no one would know it's so good for you too!

Pasta With Tempeh Bolognese [Vegan]

Ingredients

  • 1 block of good quality organic tempeh
  • 2 tbsp olive oil
  • 2 cloves garlic
  • 1 medium onion
  • 1/2 cup of chopped mushrooms
  • 3.5 ounces red wine
  • 2 tsp oregano
  • 2 medium tomatoes
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 can of chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube
  • 1 1/2 tsp lemon juice
  • 1 tbsp Brags liquid aminos
  • 1 teaspoon of raw sugar
  • 1 packet of gluten free pasta of your choice

Preparation

  1. Heat the olive oil in a large fry pan and add the onion. Sauté until the onion is transparent and then add the crumbled tempeh and mushrooms. Cook these for a couple of minutes until golden brown.
  2. Add the red wine, oregano, tomatoes, stock, lemon, brags and sugar and allow the sauce to come to a very gentle boil and then simmer for 10-15 minutes until you have a rich, thick, aromatic sauce.
  3. While this simmers, cook your pasta in boiling water with a dash of salt and oil and then strain well.
  4. Serve the pasta topped with the tempeh sauce and fresh basil. If you like, you can add a dash of nutritional yeast for a cheesy flavor too.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pasta-with-tempeh-bolognese/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий