В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 октября 2021 г.

Hearty Plant-Based Pumpkin Chili


A simple and filling plant-based pumpkin chili, filled with a variety of good-for-you

veggies. This pumpkin chili has a mix of whole, plant-based ingredients that will leave you satisfied due to it’s high nutrient content and its hearty texture. Pumpkin not only provides tons of nutrients, but also a thick texture and extra flavor.

Hearty Plant-Based Pumpkin Chili [Vegan]

Ingredients

  • 1 red onion, chopped
  • 2 bell peppers, chopped
  • 2 sweet potatoes cubed
  • 1 1/2 cups chopped vegetables of choice (carrots, broccoli, cauliflower)
  • 1 jalapeno, diced
  • 4 cups vegetable broth or water
  • 1 15 ounce can 100% pumpkin puree
  • 1 28 ounce can diced tomatoes
  • 2 tablespoon chili powder
  • 3 garlic cloves, minced or 1 teaspoon minced garlic
  • 1 teaspoon cumin
  • 1 teaspoon dried oregano
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 2 cans beans, drained and rinsed

Preparation

  1.  
    Combine all ingredients, except beans, in a large pot over medium-high heat.
  2.  
    Bring to a boil, reduce heat to low, cover and let simmer for 20 minutes, or until potatoes are soft.
  3.  
    Add beans, stir and let simmer for 5 minutes. Serve warm.

Notes

Any beans are great in this recipe. This recipe can be made in a crockpot. Simply add all ingredients to crockpot and cook for 4 hours on high heat or 8 hours on low. Easily turn this into a freezer meal by putting all prepared ingredients except broth/water in a freezer bag, remove excess air and freeze. When ready to cook, pour frozen ingredients into a large pot, add broth/water and cook for 30 minutes. It can also be frozen once cooked. Let cool, pour into a freezer bag and store in the freezer for up to 6 months. Be sure to leave 2" of headspace. Simply thaw and reheat to serve.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/hearty-plant-based-pumpkin-chili-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий