В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 января 2016 г.

Crisp and Clean Wild Leek Pesto Recipe

This was the best batch of wild leek pesto I have made. I was limited by the ingredients
I had and so it was super quick and clean. We literally harvested the leeks and had this on the table within an hour.Wild Leek Pesto Recipe 3
Prep time:  
Cook time:  
Total time:  
A simple wild leek pesto that makes the most of this fresh, wild spring food.
Ingredients
  • 2 cups packed wild leek leaves
  • ¼ cup olive oil
  • ½ cup cashews or sunflower seeds
  • sea salt to taste
Make It Like So
  1. Coarsely chop the leek leaves.
  2. Heat 1 Tbsp of oil over medium heat and lightly saute leeks. This is optional. You can also skip this step and keep them raw.
  3. Add leeks, remaining oil, nuts/seeds of choice and salt into your high speed blender or food processor and process until well mixed but maintain some texture.
  4. Transfer to a bowl and serve.
http://www.meghantelpner.com/blog/crisp-and-clean-wild-leek-pesto-recipe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий