В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 15 августа 2016 г.

Blueberry Zucchini Bread

Blueberry Zucchini Bread
This blueberry zucchini bread is a perfect celebration of summers bounty and I am looking
forward to enjoying it for breakfasts for the rest of the week! 

Blueberry Zucchini Bread

ingredients
  • 1 1/2 cups zucchini (grated, squeezed and drained)
  • 3/4 cup brown sugar
  • 1/4 cup oil
  • 1/2 cup vanilla yogurt
  • 1 egg
  • 1 cup all purpose flour
  • 3/4 cup whole wheat flour
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1 cup blueberries
  • 1/2 cup pecans (chopped)
directions
  1. Mix the zucchini, sugar, oil, yogurt and egg in a bowl.
  2. Mix the flours, baking soda, baking powder, salt and cinnamon in a bowl.
  3. Mix the wet and dry ingredients.
  4. Mix in the blueberries and pecans.
  5. Pour the batter into a greased 9x5 inch loaf pan.
  6. Bake in a preheated 350F/180C oven until a toothpick pushed into the center comes out clean, about 50-70 minutes.
http://www.closetcooking.com/2010/07/blueberry-zucchini-bread.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160814

Комментариев нет:

Отправить комментарий