В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 декабря 2015 г.

Baked paprika cheese

“For this recipe we used Torta del Casar, a soft-centered sheep’s milk cheese from Extremadura.
If you can’t find it, try similar French or Portuguese cheeses that bake well. ”

Ingredients

  • Torta del Casar cheese , in box
  • 2 teaspoons sweet smoked paprika , plus extra for sprinkling
  • country-style bread , toasted or grilled, to serve


Method

For this recipe we used Torta del Casar, a soft-centered sheep’s milk cheese from Extremadura. If you can’t find it, try similar French or Portuguese cheeses that bake well.

Preheat your oven to 180C/gas 4. Cut off the top of the cheese with a knife and sprinkle with the paprika.

Place the cheese on a baking tray, pop it in the oven and cook for 15 minutes, until the cheese is very soft and gooey. Transfer it onto a plate and sift over a little extra paprika.

Serve the baked cheese immediately with the toasted or grilled bread on the side.

http://www.jamieoliver.com/recipes/cheese-recipes/baked-paprika-cheese/#DCJO1rI1WoQ5V2h1.97

Комментариев нет:

Отправить комментарий