В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 28 декабря 2015 г.

Chicken Satay with Spicy Peanut Dipping Sauce

 It is super simple to make, only needing a bit of marinating time and then you just throw it
on the grill. The chicken came out nice and tender and light and fresh and it was packed full of flavour! Now I am looking forward to grilling season even more. 
ingredients
  • 2 teaspoons coriander seeds (toasted and ground)
  • 2 teaspoons cumin seeds (toasted and ground)
  • 1/4 teaspoon turmeric (ground)
  • 2 stalks lemongrass (peeled & chopped)
  • 1 shallot (diced)
  • 1 tablespoon garlic (grated)
  • 1 tablespoon galangal (or ginger, grated)
  • 1 birds eye chili (sliced)
  • 1 lime (juice and zest)
  • 2 tablespoons fish sauce
  • 2 tablespoons brown sugar
  • 1 tablespoon oil
  • 1 pound chicken (cut into thin strips)
  • * wooden skewers (soaked in cold water for 30 minutes)
  • 1/4 cup peanut sauce
directions
  1. Mix the coriander, cumin, turmeric, lemongrass, shallot, garlic, galangal, chili, lime, fish sauce sugar and oil.
  2. Marinate the chicken in the marinade in the fridge for 1 hour to over night.
  3. Skewer the chicken and grill it until cooked and slightly charred, about 3-5 minutes per side.
  4. Serve with peanut dipping sauce.
http://www.closetcooking.com/2010/03/chicken-satay-with-spicy-peanut-dipping.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151227

Комментариев нет:

Отправить комментарий