В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 1 ноября 2017 г.

Asparagus With Minced Mushroom Sauce

Whenever asparagus and mushrooms come together, the resulting dish can only be a
success. Fresh asparagus is grilled in a pan and then combined with a savory mushroom mince seasoned lightly with salt, pepper, and sautéed onions. Top this with herbs for a bit of freshness, add a side of grains and dig into this delicious, light, and simple dish.

ASPARAGUS WITH MINCED MUSHROOM SAUCE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/4 cup olive oil
  • 1/2 onion, chopped
  • 1/2 cup chopped Baby Bella mushroom
  • 7 chopped White Button mushrooms
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1 tablespoon vinegar
  • 2/3 teaspoon sea salt
  • 1/2 teaspoon ground black pepper
  • 1 tablespoon olive oil
  • 2 bunches of green asparagus, trimmed at the base
  • Fresh parsley, for serving

PREPARATION

  1. Heat oil in a skillet over medium heat. Sauté the onion in olive oil for 5 minutes, until softened.
  2. Add brown mushrooms and white mushrooms in the pan, cooking for another 3-4 minutes. Season with garlic, vinegar, salt, and pepper. Cook for a few minutes and set aside in a bowl.
  3. Heat a tablespoon of oil in a skillet.
  4. Add the asparagus and cook them for a minute on each side, just to gain some grilling marks.
  5. Arrange the asparagus on a platter and pour over the hot mushroom sauce.
  6. Sprinkle with chopped parsley before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/asparagus-with-minced-mushroom-sauce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий