В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Mulled White Wine with Pear Brandy

the pear softens slightly as it absorbs the warm booze and makes for a yummy treat once you've sipped the last of the wine

Mulled White Wine with Pear Brandy

Serves 4
  • 1750 ml bottle dry or off-dry white wine (preferably Riesling or Grüner Veltliner)
  • 1piece star anise
  • 21/4-inch slices fresh ginger
  • 3green cardamom pods
  • 3whole cloves
  • 3 to 4tablespoons honey, or to taste
  • 1/4cup pear brandy (Poire William)
  • 1Asian pear
  1. Put the wine in a medium, heavy-bottomed saucepan with the star anise, ginger, cardamom, cloves and honey (start with 3 tablespoons and adjust later if necessary). Set the pan over medium heat and bring just to a simmer, stirring occasionally. Turn off the heat and let the wine mull for at least 15 to 20 minutes.
  2. Taste the wine and add more honey if you’d like. Gently reheat the wine until it starts to steam, then turn off the heat and stir in the brandy. Divide among 4 mugs or heatproof glasses, putting a few of the spices in each glass if you’d like, and add a slice of Asian pear. Toddy away!




















https://food52.com/recipes/8547-mulled-white-wine-with-pear-brandy

Комментариев нет:

Отправить комментарий