В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 1 ноября 2017 г.

Red Lentil Tikka Masala

Everything about this red lentil tikka masala is wonderful. The flavors are on point, the texture on point, the satisfaction on point ... everything! Red lentils are cooked in a creamy, spicy sauce that will delight your palate and keep you full. Plus, it cooks in just 30 minutes!

RED LENTIL TIKKA MASALA [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 medium onion, small dice
  • 1 small Serrano or jalapeño pepper, minced
  • 1 tablespoon grated ginger
  • 3 garlic cloves, minced
  • 1 tablespoon tomato paste
  • 1 1/2 tablespoons garam masala
  • 1 28-ounce can crushed tomatoes
  • 1 tablespoon coconut sugar
  • 1 1/2 cups vegetable broth
  • 1 cup red lentils
  • 1/2 cup coconut milk
  • 1/4 cup cilantro chopped
  • Salt and pepper to taste

PREPARATION

  1. Sauté onion and serrano pepper in olive oil until just soft.
  2. Add in ginger, garlic, garam masala, and tomato paste. Stir until fragrant (about 1 minute).
  3. Add your crushed tomatoes, coconut sugar, and vegetable broth. Stir well to combine then add the red lentils.
  4. Bring mixture to a simmer, turn the heat down to a low simmer, and cover. Cook for 25-30 minutes until lentils are tender.
  5. Stir in coconut milk and cilantro. Adjust seasoning as needed.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-lentil-tikka-masala/

Комментариев нет:

Отправить комментарий