В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 1 ноября 2017 г.

Mediterranean Couscous in Red Pepper Sauce

A beautiful couscous dish, packed with Mediterranean flavor, covered with a sweet and creamy red pepper sauce, and topped with veggie pasta. This is (almost) too pretty to eat!

MEDITERRANEAN COUSCOUS IN RED PEPPER SAUCE [VEGAN]

INGREDIENTS

For the Couscous:
  • 1 medium cauliflower, cut into florets
  • 1 pinch of turmeric
  • 1/2 celery stalk chopped fine
  • 6 cherry tomatoes, cut brunoise
  • 2 tablespoons capers
  • 10 sun-dried tomatoes, soaked for 2 hours, then rinsed and chopped fine
For the Emulsion:
  • 3 tablespoons extra virgin olive oil
  • 1/3 teaspoon ground cumin
  • 1 tablespoon of sweet onion cut brunoise
  • 1 tablespoon chopped fresh parsley
  • 1 tablespoon chopped fresh coriander
  • Salt and black pepper, to taste
For the Sauce:
  • 1/2 red bell pepper
  • 1/2 cup cashews, soaked for 2 hours and rinsed
  • 2 tablespoons apple cider vinegar
  • Salt and pepper, to taste
For the Garnish:
  • 1 carrot, peeled
  • Juice of 1 lime
  • 1/2 tablespoon chopped fresh coriander
  • 1 tablespoon olive oil
  • Salt, to taste

PREPARATION

For the Couscous:
  1. In a food processor, blend the cauliflowers floret to reach couscous consistency. Transfer to a bowl and mix with remaining ingredients.
For the Emulsion:
  1. In a bowl, mix all the ingredients. Add to the couscous and mix well.
For the Sauce:
  1. Blend all the ingredients until smooth and creamy in a high-speed blender.

For the Garnish:
  1. Make spaghettini with the carrot using a spiralizer. Mix with lime juice, salt and chopped coriander. In case you don’t have a spiralizer, you can make fettuccine using a peeler.
Assemble:
  1. Use a mould to give the couscous a circular shape and top with spaghettini. Splash the plate with some sauce to have a very colorful effect.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mediterranean-couscous-in-red-pepper-sauce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий