В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 26 ноября 2017 г.

Prosciutto-Wrapped Asparagus Dipped in Soft Boiled Eggs

Step up your breakfast game with this decadent combo of prosciutto-wrapped asparagus dipped in a rich, soft boiled egg.

Prosciutto-Wrapped Asparagus Dipped in Soft Boiled Eggs

Ingredients

  •  10 asparagus spears, ends trimmed
  •  10 slices of prosciutto, halved lengthwise
  •  2 eggs
  •  1 T olive oil
  •  Sea salt and pepper, to taste

Instructions

  •  Fill a saucepan with 1 inch of water. Bring water to a low boil. Carefully add eggs and cover with lid. Boil 6 minutes.
  •  While eggs are boiling, wrap pieces of prosciutto around each asparagus spear until covered. Set aside.
  •  Remove eggs from water and immediately place into an ice bath for 5 minutes.
  •  While eggs are cooling down, heat olive oil in a large pan over medium heat. Place prosciutto-wrapped asparagus on pan and cook 3 minutes. Turn asparagus over and cook 3 minutes longer.
  •  Peel the top of each egg and slice open with a spoon to expose soft yolk. Serve asparagus spears with soft boiled eggs.
https://blog.paleohacks.com/prosciutto-wrapped-asparagus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий