В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 30 ноября 2017 г.

Aubergine & mint bruschetta

This simple bruschetta recipe is delicious and versatile – piled with beautiful veg you can’t go wrong 

Aubergine & mint bruschetta

Ingredients

  • 2 nice firm aubergines , sliced lengthways about 3mm thick
  • extra virgin olive oil
  • white wine or herb vinegar
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley , leaves picked and finely sliced
  • 1 small handful fresh mint , leaves picked and finely sliced
  • 1 clove garlic , peeled and very finely sliced
  • sea salt
  • freshly ground black pepper

Method

  1. Heat a griddle pan until nice and hot. Lay your aubergine slices on it side by side and when they are nicely charred on both sides, put them into a bowl. You will probably need to do this in several batches.
  2. While the aubergines are grilling, put 8 tablespoons of olive oil and 3 tablespoons of vinegar, with the parsley, mint and garlic, into another bowl and season with salt and pepper.
  3. When the aubergines are all done, add them to the dressing and mix around, then check the seasoning again and divide on to the bruschetta. Press the topping into the toast so all the lovely flavour gets sucked in!
https://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/aubergine-mint-bruschetta/

Комментариев нет:

Отправить комментарий