В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 21 ноября 2017 г.

Blueberry Cheesecake

This recipe is nothing like a regular cheesecake. Instead of using cream cheese and sugar, this cake is made with cashews and flavored with vanilla and lime. It’s like an endless holiday in your mouth!

BLUEBERRY CHEESECAKE [VEGAN, RAW]

INGREDIENTS

FOR THE CRUST:

  • 1 1/2 cup walnuts
  • 1 1/2 cup dates
  • 1 tablespoon cocoa powder
  • 1/4 cup water

FOR THE FILLING:

  • 3 cups cashew soaked overnight
  • 2 ripe bananas
  • 2 teaspoons of vanilla
  • 3 tablespoons of maple syrup
  • 3 tablespoons of coconut oil melted
  • 2 lemons, juiced
  • 1/2 cup water
  • 1 1/2 cup blueberries

PREPARATION

FOR THE CRUST:

  1. In a food processor process nuts until you reach crumbs consistency.
  2. Add other ingredients and process well.
  3. Press mixture into a 9″ springform pan layered with parchment paper.

FOR THE FILLING:

  1. Blend all ingredients for filling except blueberries, pour 1/3 of vanilla filling over the base.
    Add 1/2 cup blueberries and blend the filling again.
  2. Pour blueberry filling over the vanilla filling.
  3. Add 1/2 cup blueberries, blend the rest of the filling again and pour it on top of the cake.
  4. Press 1/2 cup blueberries into the filling.
  5. Freeze for at least 4 hours. Take out of the freezer 30 minutes before serving.
  6. Run a smooth, sharp knife under hot water and cut into slices.
  7. Top with berries and seeds of your choice.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/blueberry-cheesecake-raw/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=ab71f203f3-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-ab71f203f3-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий