В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 6 ноября 2017 г.

Seitan Doner Kebab

Doner kebab is a type of Turkish grilled meat that is typically served in a pita or roll with lettuce, tomatoes, pickles, and sauce. This meat-free version swaps the grilled meat for seitan that is fried until crispy on the outside and tender on the inside, then topped with all the fixings and a creamy spiced sauce. It's a quick and easy way to throw together a week's worth of lunches or dinners in hardly any time at all.

SEITAN DONER KEBAB [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE SAUCE:

  • 3/4 cup, plus 2 1/2 tablespoons vegan mayonnaise
  • 3/4 cup vegan yogurt
  • 1 garlic clove
  • 1 teaspoon paprika powder
  • 1 tablespoon oil
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 1/2 teaspoon curry powder
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/8 cup tomato paste
  • Chili flakes, to taste

FOR THE SANDWICH:

  • 7 ounces seitan
  • Coleslaw
  • Peppers
  • Tomatoes
  •  Spring onions
  • Cucumber, sliced
  • Lettuce

PREPARATION

  1. Peel and mince the garlic clove, then place all ingredients for the sauce into a blender and purée until smooth.
  2. Slice the seitan. Heat oil in a skillet and then fry the seitan on both sides until crispy.
  3. Then, assemble your sandwich. Toast the rolls first, if deserved. Spread sauce on both sides, add seitan cutlets, and then add toppings as desired.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/seitan-doner-kebab/

Комментариев нет:

Отправить комментарий