В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 26 марта 2021 г.

Cacao Mousse and Raspberry Parfaits


Light in texture and heavy on flavor…rich and chocolatey! Small portions of this

dessert are enough to tackle any sweet tooth. I layered with juicy raspberries, but use any of your favorite berries!

Cacao Mousse and Raspberry Parfaits [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 can whole fat coconut milk, coconut cream separated and chilled in the freezer
  • 1/4 cup fresh or frozen and thawed raspberries (plus 1 pint fresh raspberries for layering)
  • 3 tablespoons raw cacao powder
  • 3 tablespoons pure maple syrup

Preparation

  1. Gently open a can of whole fat coconut milk and scoop out coconut cream layer.
  2. Place cream in a small bowl and place in the freezer for ~30 minutes to harden.
  3. Using a hand-held electric mixer, blend coconut cream, ¼ cup fresh or thawed frozen raspberries, cacao and maple syrup. Blend until light and fluffy.
  4. Layer cacao mousse and fresh raspberries in parfait glasses and enjoy!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cacao-mousse-raspberry-parfaits/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий