В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 31 марта 2021 г.

Pumpkin Baked Oatmeal

 

The antioxidant vitamin A is crucial to immune health. Beta-carotene is the plant form of vitamin A, which our bodies convert to its active form. Can you guess what’s high in beta-carotene? If you’re thinking about pumpkin, you’re right! Beta-carotene is also what gives pumpkin its beautiful color. In addition to the nutrient-dense squash, oatmeal is also packed with minerals like selenium. And it’s especially high in fiber, which contributes to a healthy gut, where almost 70% of the immune system lives. Add some chia seeds or walnuts for an omega-3 fatty acid boost!

Pumpkin Baked Oatmeal

Ingredients

 1 banana
 ½ cup plant-based milk (unsweetened)
 ¼ cup pumpkin puree (BPA-free canned)
 1 tbsp maple syrup (+1 Tbsp as desired, or date paste, link in Chef’s Notes)
 1 cup organic dry rolled oats
 1 tsp pumpkin pie spice
 ½ tsp baking powder

Directions

1

Preheat the oven to 350°F and set aside 2 ramekins.

2

In a food processor or blender, blend the banana, milk, pumpkin, and maple syrup until smooth.

3

Pour into a bowl and mix in the rolled oats, pumpkin pie spice, baking powder, and nuts (if using) until combined.

4

Divide the oatmeal mixture evenly among the ramekins.

5

Bake 20–25 minutes or until the top of the oatmeal is firm to the touch.

Chef's Notes

Prep ahead
Make ahead and reheat.

Sugar-free
Use date paste in place of maple syrup.

Serving Suggestion
Turn this breakfast into a dessert by topping it with coconut cream or vegan yogurt.

Storage
Store leftovers in an airtight container in the refrigerator for up to 3 days. Reheat in the oven at 350 degrees for 15–20 minutes.

Комментариев нет:

Отправить комментарий