В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 23 марта 2021 г.

Simple No-Churn Lemon Balm Ice Cream


Making this lemon balm ice cream version of "nice cream" is really the easiest thing

in the world. Lemon balm has such a nice flavor already, although it’s not as intense as its cousin mint. That’s why I love to add some additional lemon to the recipe, to bump up the lemon flavor. There is no sweetener included in this recipe, as the frozen bananas are usually already very sweet on their own. It’s really quick, easy and fuss-free to make this Lemon Balm Ice Cream. Also, it doesn’t heat up your kitchen!

Simple No-Churn Lemon Balm Ice Cream [Vegan]

Ingredients

  • 1 large frozen banana
  • 1 handful lemon balm leaves
  • 1/2 lemon (juice)
  • 1 splash rice milk
  • 1 tablespoon oats (optional)

Preparation

  1. Use a food processor or blender and pulse the lemon balm leaves a few times, together with the lemon juice. If you want to make it more of a breakfast, add in the oats too.
  2. Add the frozen banana and just as much liquid as your blender or food processor needs, so the mixture turns creamy.
  3. Don't over-blend, or your ice cream will turn into a smoothie – it's still delicious, but probably not what you are going for!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/simple-no-churn-lemon-balm-ice-cream/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий