В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Grilled Asparagus with Pecorino and Meyer Lemon-Poached Eggs

Top Chef winner Nicholas Elmi tops lightly grilled asparagus with perfectly cooked eggs that are poached in Meyer lemon juice and water.

Grilled Asparagus with Pecorino and Meyer Lemon-Poached Eggs

Ingredients

Ingredient Checklist

Directions

Instructions Checklist
  • Light a grill and oil the grate. On a baking sheet, toss the asparagus with the 2 tablespoons of olive oil and season with salt. Grill over moderate heat, turning, until the asparagus are lightly charred and crisp-tender, 3 to 4 minutes. Transfer the asparagus to plates and keep warm.

  • Crack the eggs into 4 small bowls. Bring a medium saucepan of water to a simmer. Add the 1/4 cup of lemon juice and season with salt. Stir the water to create a vortex. Add the eggs one at a time, stirring gently in the same direction so they do not settle. Poach over moderate heat until the whites are set and the yolks are runny, 3 minutes. Using a slotted spoon, transfer the eggs to paper towels to drain briefly.

  • Set the eggs on the asparagus. Drizzle with the remaining 1 tablespoon of lemon juice and sprinkle the lemon zest and cheese on top. Season generously with pepper and serve.

Notes

If fragrant Meyer lemons are unavailable, use regular lemons instead.

https://www.foodandwine.com/recipes/grilled-asparagus-pecorino-and-meyer-lemon-poached-eggs 

Комментариев нет:

Отправить комментарий