В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 9 декабря 2015 г.

How to Make Kefir Cheese

My current favorite way to utilize kefir is to make "cheese". It is so simple, easy to digest,
and a great platform for an array of flavors. Think French Onion dip! Onion, garlic, fresh herbs, and sea salt, take this tangy cheese and make it a star at your next party.
Ingredients:
  • 1 quart of kefir (grains strained out)
Directions:
Once your kefir is prepared and the grains removed, pour it into a "nut milk" bag or strainer bag. Hang it above a bowl to drip for 8-12 hours. At this point you should have a thick goat cheese like consistency and your kefir cheese is ready to consume. 
Enjoy it as is or add fresh herbs like thyme, parsley, and dill, along with a touch of sea salt. 
http://www.threelilyfarm.com/blog/fun-with-kefir

Комментариев нет:

Отправить комментарий