В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 декабря 2015 г.

Lime Meltaways

There is just something magical about dusting shortbread in powdered sugar from its
reminder of and hope for a white Christmas to the way that it quickly melts in you mouth delivering its sweetness. Although these cookies can be a bit messy, I recommend using a plate and napkins, they are certainly worth it! The initial hit of sweetness gives way to the buttery shortbread and then lime flavour comes through finishing off everything nicely. 

ingredients
  • 12 tablespoons (1 1/2 sticks) unsalted butter (room temperature)
  • 1/3 cup powdered sugar
  • 2 limes (zest)
  • 2 tablespoons lime juice
  • 1 tablespoon vanilla extract
  • 1 3/4 cups + 2 tablespoons flour
  • 2 tablespoons corn starch
  • 1/4 teaspoon salt
  • 2/3 cup powdered sugar
directions
  1. Cream the butter with the powdered sugar.
  2. Beat in the lime zest, lime juice and vanilla.
  3. Mix the flour, cornstarch and salt in a large bowl.
  4. Beat the dry ingredients into the wet.
  5. Roll the dough out into a 1 1/4 inch log.
  6. Wrap in plastic and let chill in the fridge for at least an hour.
  7. Slice the dough into 1/4 in thick slices and place them on a baking sheet, 1 inch apart from each other.
  8. Bake in a preheated 350F/180C oven until just lightly golden brown, about 12-15 minutes.
  9. Let cool on a wire rack for 4 minutes.
  10. Dredge cookies in powdered sugar to coat.

http://www.closetcooking.com/2010/12/lime-meltaways.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151210

Комментариев нет:

Отправить комментарий