В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 11 января 2016 г.

Sesame Crusted Seared Ahi Tuna 'Sushi' Salad with Wasabi Vinaigrette

This sushi salad with seared ahi tuna really does remind you of eating sushi and it's a
makes for an amazingly tasty light meal!

Sesame Crusted Seared Ahi Tuna 'Sushi' Salad with Wasabi Vinaigrette
A sushi themed salad with seared sesame crusted ahi tuna and a wasabi vinaigrette.

ingredients
    FOR THE WASABI VINAIGRETTE:
  • 1 teaspoon wasabi paste
  • 2 tablespoons rice wine vinegar
  • 2 tablespoons oil
  • 1 tablespoon soy sauce
  • 1 tablespoon mirin
  • 1 teaspoon ginger, grated
  • FOR THE SESAME CRUSTED TUNA:
  • 1 tablespoon oil
  • 1 pound ahi tuna
  • 2 tablespoons black sesame seeds
  • 2 tablespoons white sesame seeds
  • FOR THE SALAD:
  • 6 cups salad greens
  • 1 cup cooked quinoa (optional)
  • 1 large avocado, sliced
  • 1 cup cucumber, sliced
  • 1/2 cup carrot, julienned
  • 1/2 cup edamame
  • 2 green onions, sliced
  • 2 tablespoons pickled ginger
directions
    FOR THE WASABI VINAIGRETTE:
  1. Mix everything well.
  2. FOR THE SESAME CRUSTED TUNA:
  3. Heat the oil in a pan over medium-hight heat, press the sesame seeds into the tuna on all sides, place the tuna in the pan and sear for about 1-2 minutes per side or to the desired level of doneness before setting aside for a few minutes and slicing.
  4. FOR THE SALAD:
  5. Arrange or toss everything and enjoy!
http://www.closetcooking.com/2015/05/sesame-crusted-seared-ahi-tuna-sushi.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160110

Комментариев нет:

Отправить комментарий