В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 декабря 2015 г.

Avgolemono Soup

An avgolemono soup is a soup that is made with chicken stock, eggs and lemon juice.

ingredients
  • 8 cups chicken broth or chicken stock
  • 1 cup chicken (cooked, shredded)
  • 1 cup orzo
  • 1 onion (chopped)
  • 2 carrots (chopped)
  • 2 stalks celery (chopped)
  • 1/2 teaspoon oregano
  • salt and pepper to taste
  • 2 eggs
  • 2 lemons (juice)
  • 1 handful dill (chopped)
directions
  1. Place the chicken stock, chicken, orzo, onion, carrots, celery, oregano, salt and pepper into a pot.
  2. Bring the soup to a boil and simmer until the vegetables are tender and the orzo is cooked, about 10-12 minutes.
  3. Take the pot off the heat.
  4. Whisk the eggs in a bowl until frothy.
  5. Whisk in the lemon juice.
  6. Slowly whisk in some of the liquid from the soup to temper the eggs.
  7. Mix the avgolemono sauce into the soup.
  8. Stir in the dill and serve.
http://www.closetcooking.com/2008/03/avgolemono-soup.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151209

Комментариев нет:

Отправить комментарий