В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 июля 2018 г.

Chickpea Paprikash: Hungarian Chickpeas in Paprika Roux

This is a recreation of chicken paprikash, a Hungarian dish made by simmering chicken in a paprika roux. This chickpea paprikash is out of this world and melts in your mouth! The chickpeas are so hearty and the flavors of combining both the smoke and sweet paprika add a rounded flavor of spice and sweetness. Serve over the pasta of your choice with fresh herbs and a dollop of vegan yogurt.

CHICKPEA PAPRIKASH: HUNGARIAN CHICKPEAS IN PAPRIKA ROUX [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 2 cups cooked chickpeas, reserve 1/4 cup of cooking liquid
  • 1 green pepper, diced
  • 1 sweet onion, diced
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1 tablespoon, plus 1 teaspoon sweet paprika
  • 1 teaspoon smoked paprika
  • 1 teaspoon dried marjoram
  • 1 teaspoon kosher salt
  • 1/4 teaspoon black pepper
  • 1/4 teaspoon cayenne pepper (optional)
  • 1 tablespoon fresh parsley and more for serving
  • 2 8-ounce cans diced tomatoes, plus juice
  • 1 cup vegetable broth
  • 1 cup vegan Greek yogurt, plus more for serving
  • 1/4 cup white wine
  • 2 tablespoon canola oil
  • Pasta of choice

PREPARATION

  1. Heat the oil in a pot over medium-high heat. Add the green pepper, onion, sweet and smoked paprika, black pepper, salt, and marjoram and cook for about 5 minutes. Add the garlic and cook for 1 minute.
  2. Add the chickpeas, broth, white wine, and tomatoes with juice and bring to a boil. Reduce heat, cover, and simmer for about 30-45 minutes, until sauce has reduced.
  3. Add 2 tablespoons of the hot sauce to the Greek yogurt and stir together. Add the mixture to the sauce and mix thoroughly. Turn off heat and stir in freshly chopped parsley. Spoon sauce over pasta and serve immediately.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chickpea-paprikash-hungarian-chickpeas-in-paprika-roux/

Комментариев нет:

Отправить комментарий