В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 июля 2018 г.

Extra Crispy Rice Paper Bacon


This is the most realistic vegan bacon that will ever meet your tastebuds! The texture is crispy, it has the smoky, salty, sweet flavors of the real thing, and it looks super realistic too. It goes great on the side, inside a sandwich or veggie burger, or just the way it is.

EXTRA CRISPY RICE PAPER BACON [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • 2 tablespoons low-sodium vegetable broth
  • 1 tablespoon low-sodium tamari or soy sauce
  • 1/4 teaspoon liquid smoke
  • 1 1/2 teaspoons maple syrup
  • 2 tablespoons nutritional yeast
  • 1 1/2 teaspoons garlic powder
  • 1/4 teaspoon Hungarian paprika
  • 14 rice paper sheets (6-inch diameter)

PREPARATION

  1. Preheat oven to 400°F.
  2. In a small bowl, add the olive oil, vegetable broth, tamari, liquid smoke, maple syrup, nutritional yeast, garlic powder, and paprika and whisk together.
  3. Line a baking sheet with parchment paper and set aside.
  4. Fill a baking dish with water.
  5. Dip each sheet of rice paper into the baking dish to wet each one.
  6. Stack two sheets together then cut into strips.
  7. Brush both sides of each strip with the marinade.
  8. Place each strip on the baking sheet lining them throughout the sheet.
  9. Place the baking sheet in the oven and bake for 7 minutes.
  10. Remove the bacon from the oven and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/extra-crispy-rice-paper-bacon/

Комментариев нет:

Отправить комментарий