В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 22 июля 2018 г.

Lemon Banana Cashew Cream Pie

Did you ever realize that lemon pairs pretty amazingly to bananas? Yes, the zesty lemon flavor takes a banana cream pie to the next level. So, come on board with this delicious lemon banana cream pie! It’s a real stunner: easy, creamy, drool-worthy, remarkable, lemony, refreshing, addictive, fresh, and so delicious. With just six ingredients and in three easy steps. you can make this dream come true.

LEMON BANANA CASHEW CREAM PIE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CRUST:

  • 1 1/2 cups Brazil nuts
  • 1 cup Medjool dates
  • 1 lemon, juiced and zest reserved (about 1 teaspoon each)

FOR THE FILLING:

  • 2 heaping cups cashews
  • 9 ounces vegan cream cheese
  • 1/2 cup Medjool dates
  • 2 lemons, juice plus 2 teaspoons zest
  • 1/2 cup water
  • 1-2 bananas, sliced

PREPARATION

  1. First, use a blender or food processor to make the dough for the crust. Combine Brazil nuts, Medjool dates, lemon juice, and zest, and process until well-combined.
  2. Next, comes the preparation of the filling. Again, you’ll need a blender or food processor. Combine cashews, vegan cream cheese, Medjool dates, lemon juice, zest, and water.
  3. To make the pie, press the dough into a 7-inch springform pan, pour the filling over, and garnish with banana slices.
  4. Refrigerate until serving or enjoy immediately.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-banana-cashew-cream-pie/

Комментариев нет:

Отправить комментарий