В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 июля 2018 г.

Tomato and Feta Baked Shrimp Pasta

Baked Shrimp and Feta Pasta
The baked shrimp and feta dish turned out great! The shrimp, feta and tomato sauce combo worked just as well in a pasta dish as it did by itself. The pasta absorbed a lot of the extra juices from the sauce along with all of its tasty flavour with no bread required.

Tomato and Feta Baked Shrimp Pasta

ingredients
  • 1/2 cup orzo (I used a whole wheat orzo) (gluten free for gluten free)
  • 1 tablespoon oil
  • 1 onion (chopped)
  • 2 cloves garlic(chopped)
  • 1/2 teaspoon red pepper flakes
  • 1/4 cup white wine
  • 1 1/2 cups tomatoes (peeled and chopped)
  • 1 teaspoon oregano
  • salt and pepper to taste
  • 1/4 cup fresh herbs (chopped, parsley, basil, dill, mint, etc.)
  • 2 green onions (sliced)
  • 1/2 pound shrimp (peeled and deviened)
  • 1/2 cup feta (crumbled)
directions
  1. Cook the orzo until al dente.
  2. Heat the oil in a pan.
  3. Add the onion and saute until soft, about 5 minutes.
  4. Add the garlic and red pepper flakes and saute until fragrant, about 30 seconds.
  5. Add the white wine, tomato and oregano and simmer until the sauce thickens, about 5 minutes.
  6. Remove from heat and stir in the herbs and green onions.
  7. Mix the sauce, orzo and shrimp, place in a baking dish topped and top with the feta.
  8. Bake in a preheated 425F/220C oven until the shrimp is cooked and the sauce is bubbly, about 10-15 minutes.
https://www.closetcooking.com/baked-shrimp-and-feta-pasta?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20180703

Комментариев нет:

Отправить комментарий