В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 июля 2018 г.

Raw Creamy Mushroom Soup with Avocado and Miso

All you have to do is rub them with tamari and a bit of olive oil, then leave them in the dehydrator or on the counter while you make the soup. It brings out their rich flavours and softens them.

RAW CREAMY MUSHROOM SOUP WITH AVOCADO AND MISO [VEGAN]

INGREDIENTS

Soup
  • 1 portobello mushroom
  • 3 shitake mushrooms
  • ½ avocado
  • 1-2 tablespoons miso
  • 2 cups hot water
  • 3 dates (optional)
  • 1 teaspoon walnut oil (optional)
Garnish
  • 3 sliced shitake mushrooms, marinated in tamari for a few minutes
  • Salt + pepper
  • ¼ fresh cilantro leaves

PREPARATION

  1. Blend all the ingredients until smooth and adjust according to taste.
  2. Pour into bowls and top with mushrooms, cilantro and sprinkle on salt and pepper, if desired.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-food/recipe-raw-creamy-mushroom-soup-with-avocado-miso/

Комментариев нет:

Отправить комментарий