В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 22 июля 2018 г.

Tofu Salad with Sesame Ponzu Dressing

This easy Japanese Tofu Salad with Sesame Ponzu Dressing is a refreshing salad with
leafy greens, tofu, corn, wakame seaweed, and fragrant Japanese herb – shiso leaves.  You’ll love the tangy ponzu sauce too. It is super easy to make and goes well with many Japanese and Asian dishes. So make a big batch! 

Tofu Salad with Sesame Ponzu Dressing

Ingredients
Dressing
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. Put dried wakame seaweed in water to rehydrate for 10 minutes. Once wakame is soft and tender, squeeze water out and set aside.
  3. In a small bowl, combine 3 Tbsp Ponzu, 1 Tbsp soy sauce, 1 Tbsp sesame oil, and ⅛ tsp Kosher salt.
  4. Add ½ Tbsp white sesame seeds and ⅛ tsp Yuzu Kosho (optional and more for spicy taste). Whisk all together.
  5. Stack shiso leaves and cut into julienned strips.
  6. Cut the tofu into small cubes.
  7. Cut the lettuce into bite size pieces and place on the serving platter. Top with corn kernels and cherry tomatoes.
  8. Place the tofu, wakame seaweed, and shiso leaves.
  9. When ready to serve, drizzle the dressings and put some remaining on the small cup/bowl.

https://www.justonecookbook.com/tofu-salad-with-sesame-ponzu-dressing/

Комментариев нет:

Отправить комментарий