В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 июля 2018 г.

Hoagie With Raspberry Sofrito And Chipotle-Coconut Dressing

The acidity from the lemon based vinaigrette used in the chiffonade adds a cleansing element and helps to lighten the sandwich a bit, while the smokiness from the chipotle dressing just adds a bit more complexity to the dish and helps to elevate the different yet simple ingredients used. This sandwich is ANYTHING but basic.

HOAGIE WITH RASPBERRY SOFRITO AND CHIPOTLE-COCONUT DRESSING [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 whole cauliflower (cut into 1/2-inch flat florets)
  • 3 large Portobello mushroom caps (sliced lengthwise)
  • 1 medium tomato (sliced)
  • 1 can coconut milk
  • 1 4-ounce can chipotle chilis in adobo sauce
  • 1 teaspoon smoked sweet paprika
  • Juice from 1/2 small lime
  • 1/4 cup olive oil
  • Salt and pepper to taste
  • 1 cup raspberry sofrito
  • 1 cup collard green chiffonade
  • 4 submarine-style sandwich buns

PREPARATION

TO MAKE THE CHIPOTLE-COCONUT SAUCE:

  1. Place coconut milk in a mixing bowl
  2. Remove chipotle chilis from the can and set aside. Add the sauce from the can to the coconut milk along with olive oil, lime juice, paprika, salt, and pepper. Mix well and set aside.

TO MAKE THE SANDWICH:

  1. Layer sofrito on bottom half of bun. Then top with mushrooms, cauliflower, and tomatoes.
  2. Add the collard greens and lastly the the dressing.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/hoagie-with-raspberry-sofrito/

Комментариев нет:

Отправить комментарий