В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 июля 2018 г.

Low-Carb Chocolate and Strawberry Sweet Potato Toasts

Top your sweet potato slices with chocolate hazelnut spread, fresh banana slices, granola, and freeze-dried strawberries. Yum. This is fruity, filling, and sweet enough to pass for a super healthy dessert!

LOW-CARB CHOCOLATE AND STRAWBERRY SWEET POTATO TOASTS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

PREPARATION

  1. Pre-heat your oven to 350°F.
  2. Slice your sweet potatoes with the mandolin slicer to be about 1/4-inch thick.
  3. Place a wire baking rack on top of a large baking sheet and then place each slice on the wire rack.
  4. Bake for 20-25 minutes until they start to get soft but not too soft (because then it’ll be harder to toast them).
  5. Toast each slice, then top with toppings. Store the extra slices in a glass container in the fridge after they have cooled completely.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/low-carb-chocolate-strawberry-sweet-potato-toasts-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий