В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 21 января 2022 г.

Berry Chia Vanilla Jam


A quick and easy berry chia vanilla jam. Made with 4 ingredients, one pot and ready

in 20 minutes. Try it with raspberries, strawberries, blueberries, blackberries or a mix of several berries! This recipes results in just over 1 cup of jam.  

Berry Chia Vanilla Jam [Vegan, Gluten Free]

Ingredients

  • 3 cups berries of choice (fresh or frozen)
  • 3 tablespoons chia seeds
  • 2 tablespoons maple syrup, more or less to taste
  • 1 teaspoon vanilla extract

Preparation

  1. Add the berries and maple syrup to a small saucepan over medium heat.
  2. If the berries are frozen, let them thaw in the saucepan, stirring frequently. Once thawed (about 5 minutes), mash them with a fork or potato masher, leaving some whole for texture if desired. If the berries are fresh, you can mash them immediately.
  3. Stir in the chia seeds and vanilla extract. Let simmer covered over medium-low heat for 15 minutes or until the chia seeds have absorbed the liquid, stirring every few minutes. Remove from heat once the jam has thickened to your desired consistency. Taste and add more sweetener as needed.
  4. Store in a jar or container in the fridge for up to one week. Enjoy on top of toasts, stirred in oatmeal, chia pudding, ice cream and more.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/berry-chia-vanilla-jam-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий