В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 24 января 2022 г.

Triple Chocolate Peppermint Bundt Cake


The holidays are upon us, and it's time to start acting like it. This is the most

decadent, righteous chocolate creation, made all that much better with a healthy dose of peppermint--lots of minty extract and a whole load of candy canes. The triple chocolate comes from cocoa powder, dark chips, and ganache.

Triple Chocolate Peppermint Bundt Cake [Vegan]

Ingredients

  • 2 cups soy milk
  • 2 teaspoons apple cider vinegar
  • 2/3 cups canola oil
  • 1 1/4 cups sugar
  • 1 teaspoons vanilla extract
  • 1 teaspoon peppermint extract
  • 2 cups pastry flour
  • 2/3 cups cocoa powder
  • 3 tablespoons arrowroot powder
  • 1 1/2 teaspoons baking soda
  • 1 teaspoons baking powder
  • 1/2 teaspoons sea salt
  • 3/4 cups dark chocolate chips
  • 2 tablespoons coconut oil
  • 1 cup powdered sugar
  • 2 tablespoons almond milk
  • 3 candy canes

Preparation

  1. Preheat to 350°F. Mix the soy milk and vinegar together and let it curdle for a few minutes. Then and oil, sugar, and extracts. Stir to combine.
  2. Then sift in flour, powder, leaveners, and salt. Mix well. Pour into a pre-greased and floured bundt pan and bake for 45 minutes or until a toothpick comes out clean.
  3. Melt 1 cup of dark chocolate chips with 2 tablespoons coconut oil in the microwave for 3:00 minutes at 75% power.
  4. Stir well and add 1 tablespoon of almond milk and 1/2 teaspoon of peppermint extract.
  5. Allow this to cool for a few minutes before applying it to your cooled cake.
  6. When the ganache is cool you may go ahead with the final peppermint/candy cane drizzle.
  7. Use 1 cup of powdered sugar, 1/2 teaspoon peppermint extract, and 1 teaspoon almond milk.
  8. Crush the candy canes and sprinkle them on top.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/triple-chocolate-peppermint-bundt-cake-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий