В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 24 января 2022 г.

Chocolate Beetroot Cake


Chocolate and beetroot is a dream combination. Think rich, indulgent, satisfying

while being healthy all at the same time. This cake is gluten free, refined sugar free and high in protein.

Chocolate Beetroot Cake [Vegan]

Ingredients

Wet Ingredients:

  • 1 1/2 ounces cooked beets — pureed
  • 1/4 cup nut butter of your choice
  • 1/4 cup zero calorie fruit syrup or maple syrup
  • 2 vegan eggs/egg replacers

Dry Ingredients:

  • 1/2 cup ground almonds
  • 1 scoop chocolate protein powder
  • teaspoon Berry Powder (optional)
  • teaspoon Sugar or coconut sugar
  • 2 tablespoons cacao powder
  • 1/4 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon baking powder
  • 1/4 teaspoon sea salt
  • 1/2 teaspoon ground cinnamon

Toppings

  • Chocolate Spread
  • Raspberries

Preparation

  1. Preheat the oven to 350°F and grease a cake pan with coconut oil. (silicone also works well).
  2. Blend together all the wet ingredients
  3. In another medium bowl add all the dry ingredients and mix everything well.
  4. Pour the wet ingredients into the dry ingredients and stir well.
  5. Transfer the batter to the greased pan and bake for about 20 minutes or until a toothpick is inserted in the center and comes out clean.
  6. Let the cake cool in the pan before topping with chocolate spread and sprinkling with raspberries

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chocolate-beetroot-cake-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий