В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 ноября 2015 г.

Artichoke Bread

An artichoke dip baked in a loaf of bread until ooey gooey and cheesy and good!

ingredients
  • 1 (14 ounce) can artichoke hearts, drained and chopped
  • 2 green onions, sliced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 4 ounces cream cheese, room temperature
  • 1/4 cup mayonnaise
  • 1/2 cup sour cream
  • 1/2 cup mozzarella, shredded
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 1 loaf Italian bread, sliced in half lengthwise
directions
  1. Mix the artichoke hearts, green onions, garlic, cream cheese, mayonnaise, sour cream, mozzarella and parmigiano reggiano reserving some of the cheese.
  2. Hollow 1/2 an inch out of the center of both halves of the bread.
  3. Spread the mixture into the hole in the bread slices and top with the reserved cheese.
  4. Bake in a preheated 350F/180C oven covered in foil for 20 minutes.
  5. Remove the foil and continue to bake until the cheese is melted and golden brown.
http://www.closetcooking.com/2010/01/artichoke-bread.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151113

Комментариев нет:

Отправить комментарий