В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2015 г.

Creamed Collard Greens

Collard greens remind me of kale in that I prefer them cooked rather than raw.
What? I can’t help it. That’s not to say I won’t eat them raw, but trust me when I say they’re a little better with bacon on top. I know you understand.
Creamed Collard Greens
Prep Time:10 minutes
Cook Time:5 minutes
Yield:3
Ingredients:
  • 1 bunch collard greens
  • 3 tbsp olive oil
  • 3/4 cup coconut milk
  • 3 tbsp coconut flour
  • 1/4 tsp garlic powder
  • 1/4 tsp garlic salt
  • 2 slices bacon

How To Make It:

1. Tear collard green leaves into bite-size pieces (just the leaves, not the stems) and set aside.
2. Heat olive oil in a skillet over stovetop.
3. Add coconut milk and flour. Stir. Add collard greens and simmer heat.
4. Sprinkle with garlic powder and salt and allow time for leaves to soften.
5. In a separate skillet, cook bacon. Once cooked, tear into bite-size pieces and add to other skillet.
6. Remove from heat and enjoy with a savory entrée (we like it with Almond Crusted Chicken).
http://blog.paleohacks.com/creamed-collard-greens/

Комментариев нет:

Отправить комментарий