В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 22 ноября 2015 г.

Tequila and Lime Jalapeno Cranberry Sauce

No holiday turkey dinner is complete without some homemade cranberry sauce and since
it is so easy to make at home you really have no excuse not to! Although a basic cranberry sauce is amazing all by itself, you can change things up every once in a while by adding various flavoura and this time I went with a Mexican inspired flavour theme with spicy jalapeno peppers, lime and a hit of tequila. The heat provided by the jalapeno peppers goes well in the sweet and tart cranberry sauce making it little like a salsa and the lime juice really brightens it up! 
A quick and easy homemade cranberry sauce made with fresh cranberries with some jalapeno heat and a hit of limee and tequila.
ingredients
  • 4 cups (1 12 ounce bag) cranberries
  • 1 cup water or orange juice
  • 1 cup sugar
  • 1 jalapeno pepper, seeded and diced
  • 1 tablespoon lime juice
  • 2 tablespoons tequila
directions
  1. Bring the cranberries, water, sugar and jalapeno to a boil, reduce the heat and simmer until the cranberries burst and the the sauce starts to thicken, about 10-15 minutes.
  2. Mix in the lime juice and tequila and remove from heat.
http://www.closetcooking.com/2008/12/jalapeno-cranberry-sauce.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151120

Комментариев нет:

Отправить комментарий