В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 ноября 2015 г.

Watermelon Gazpacho

Stay cool and refreshed by making this cold watermelon gazpacho.
Watermelon will quench your thirst and provide a wide array of vitamins and minerals, including the highest amount of lycopene found in any other fruit or vegetable. This soup would travel well in a chilled thermos and is to be enjoyed post-cleanse.
Serves 2
Prep time: 20 minutes
Chilling time: 30 minutes to 4 hours
Ingredients
2 lb. watermelon, rind removed, roughly chopped (about 4 cups)
1⁄4 cup packed cilantro leaves, plus more to garnish
3 tablespoons fresh lime juice
2 tablespoons mint leaves, plus more to garnish
2 tablespoons olive oil
1 cucumber, peeled, seeded, and roughly chopped
1 jalapeño, stemmed and roughly chopped
1 large ripe tomato, cored and roughly chopped
¼ cup shallot, roughly chopped
sea salt, to taste
1 avocado, cut into small chunks
Directions:
In a blender, combine the watermelon with the cilantro, lime juice, mint, olive oil, cucumber, jalapeño, tomato, and shallot, and purée until smooth. Pour the gazpacho into a bowl and refrigerate until ready to serve, for a minimum of 30 minutes and upwards of 4 hours.
step1_watermelongazpacho_blog
To serve, ladle the gazpacho into bowls and garnish each with chunks of avocado, more cilantro and mint leaves.
step2_watermelongazpacho_blog
Recipe by Frank Giglio
http://blog.cleanprogram.com/watermelon-gazpacho/

Комментариев нет:

Отправить комментарий