В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2015 г.

Thanksgiving Leftovers Eggs Benedict

This recipe is pretty simple given that pretty much everything is leftovers that simply need
to be heated and the only real thing that you need to do is poach a few eggs. Within a few minutes I had my 'eggs benedict' and I have to say that smothering the already amazing Thanksgiving dinner flavours in a runny egg yolk works really well! 
ingredients
directions
  1. Place the muffin slices two per plate and top each with stuffing and a slice of turkey.
  2. Bring a large pot of water to a boil and reduce the heat to medium.
  3. Crack an egg into a bowl, swirl the water in the pot and pour the egg from the bowl into the water and repeat for remaining egg.
  4. Let the eggs cook until the whites are set but the yolks are not, about 2-3 minutes and fish them out.
  5. Place the eggs on top of the turkey, cover with gravy and a dollop of cranberry sauce.
http://www.closetcooking.com/2010/10/thanksgiving-eggs-benedict.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151120

Комментариев нет:

Отправить комментарий