В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2015 г.

Caramelized Roasted Parsnips

There is something incredibly divine about caramelised veggies.
These Caramelized Roasted Parsnips combines the parsnip, carrot and onion perfectly with the honey and olive oil to make truly satisfying roasted goodness. The sweetness of the honey makes for an amazing sticky satisfaction which you will love. Make a bigger batch if you want leftovers or to serve more hungry bellies!
Caramelized Roasted Parsnips
Prep Time:7 minutes
Cook Time:35 minutes
Ingredients:
  • 1 parsnip
  • 1 large carrot
  • 1 large red onion
  • ½ tbsp honey
  • ½ tbsp olive oil
  • Sea salt

How To Make It:

  1. Preheat the oven to 400 F.
  2. Chop the ends off the parsnip and carrot. Cut them both into wedges, approx. 1cm thick.
  3. Cut the onion in half, then slice into ½ cm pieces.
  4. Place the parsnip, carrot and onion pieces into an oven proof baking dish.
  5. Add the honey and olive oil over the veggies. Season with a pinch of sea salt.
  6. Place in the oven and cook for 25 to 35 minutes, or until lightly browned and caramelised.
  7. Remove from the oven and serve with preferred main dish.
CaramelizedRoastedParsnips

http://blog.paleohacks.com/caramelized-roasted-parsnips/

Комментариев нет:

Отправить комментарий