В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 ноября 2015 г.

Rolo Cheesecake Bars

Decadent cheesecake bars filled with mini Rolos and topped with a layer of dark chocolate
and caramel.
ingredients
    FOR THE CRUST:
  • 1 1/2 cups of graham cracker crumbs
  • 1/4 cup sugar
  • 6 tablespoons of butter, melted
  • FOR THE CHEESECAKE:
  • 1 (8 ounce) package cream cheese, room temperature
  • 1/3 cup caramel sauce
  • 1/3 cup sugar
  • 1 egg
  • 1 1/2 teaspoon vanilla extract
  • 1 1/2 cup mini Rolos
  • FOR THE CHOCOLATE GANACHE:
  • 8 ounces dark chocolate
  • 2 tablespoons butter
  • 1/4 cup caramel sauce
directions
    FOR THE CRUST:
  1. Mix the graham cracker crumbs, sugar and butter and press them into the bottom of a greased 8 inch square baking pan.
  2. Bake in a preheated 350F/180C oven until lightly golden brown, about 8-10 minutes and set aside.
  3. FOR THE CHEESECAKE:
  4. Cream the cream cheese, mix in the caramel sauce followed by the sugar, the egg, the vanilla extract and finally the mini Rolos and pour the mixture into the baking pan.
  5. Bake in a preheated 350F/180C oven until the cheesecake is set, about 30-35 minutes, set aside and let cool.
  6. FOR THE CHOCOLATE GANACHE:
  7. Melt the chocolate and butter in a double boiler, mixing until smooth and pour the chocolate over the cheesecake.
  8. Place the caramel sauce in the corner of a small bag, cut a small hole in the corner and slowly squeeze out the caramel creating lines across the chocolate.
http://www.closetcooking.com/2012/10/rolo-cheesecake-bars.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151113

Комментариев нет:

Отправить комментарий