В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2015 г.

Chorizo Lemon Garlic Brussels Sprouts

Roasted Brussels sprouts are one of my favorite meal options.
You can enjoy them drizzled with olive oil, or take it up a notch with this lemon garlic and chorizo recipe! Plus, you get that extra protein.
Chorizo Lemon Garlic Brussels Sprouts
by 
These Chorizo Lemon Garlic Brussels Sprouts come together in just 15 minutes and are a delicious lunch or dinner option!
Prep Time:5 minutes
Cook Time:10 minutes
Yield:2
Ingredients:
  • 1 lb (Approx. 3 1/2 cups) Brussels sprouts
  • 2-4 T olive oil
  • Juice from 1 lemon
  • 2 garlic cloves
  • 1 chorizo link

How To Make It:

1. Slice Brussels sprouts in half and place in a large skillet
2. Pour olive oil into skillet and cook on medium-heat.
3. Mince garlic and add to skillet. Squeeze juice from lemon on top of sprouts and stir, adding more olive oil if needed.
4. Chop chorizo link into bite-size pieces and add to skillet. Cook until sprouts are slightly browned on either side and meat is cooked through.
http://blog.paleohacks.com/chorizo-lemon-garlic-brussels-sprouts/

Комментариев нет:

Отправить комментарий