В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 апреля 2020 г.

Broccoli Stem and Carrot Slaw

Broccoli Stem and Carrot Slaw [Vegan, Gluten-Free]
What if you have a beautiful bunch of broccoli and your family only wants to eat the top part, or what we call broccoli trees? Don’t toss the stems because there are so many ways to use them. I usually just grate them and drop them on top of my house salad, but today I thought it would be nice in a basic slaw. My husband said, “Don’t mess with slaw. It should be only cabbage,” but proceeded to eat plenty of this anyway.

Broccoli Stem and Carrot Slaw [Vegan]

Ingredients

  • 3 broccoli stems
  • 2 carrots
  • 1/4 cup homemade mayo
  • 1 tablespoon dijon mustard
  • 1 tablespoon white wine vinegar
  • 1/2 teaspoon date sugar
  • Salt, a big pinch
Mayo:
  • 1 cup cashews
  • 3/4 cup water
  • The juice of 1/2 lemon
  • 1 tablespoon white wine vinegar
  • 1 teaspoon vegan turbinado sugar
  • 1/2 teaspoon each: garlic powder, onion powder, mustard powder
  • Salt, a pinch to taste

Preparation

  1. Peel the carrots and broccoli stems. Julienne by hand or in the processor fitted with a shredding blade. Mix together in a big bowl.
  2. Blend all of the mayo ingredients in a high powered blender (if your blender isn't very heavy duty, soak the cashews overnight first.)
  3. Mix together the mayo, mustard, vinegar, sugar and salt. Pour over the carrot and broccoli stems and mix well. Let sit for a bit to allow the flavors to come together. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/broccoli-stem-and-carrot-slaw/

Комментариев нет:

Отправить комментарий