В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 29 октября 2015 г.

Bad-ass cheesy corn on the cob

“Griddled corn on the cob, dipped into lime-spiked mayo and grated cheese
– this is naughty and really nice. ”

Ingredients

  • 6 corn on the cob , with husks intact
  • 4 tablespoons Hellmann\'s Mayonnaise
  • extra virgin olive oil
  • 2 limes
  • 1 teaspoon smoked paprika or cayenne pepper
  • 90 g mild, hard cheese, such as Parmesan, Zamorano or Pecorino

Method

Soak the corn (husks and all) in cold water for at least 30 minutes – if you can’t find cobs with the husks intact, you don’t need to do this. Meanwhile, place the mayo into a bowl with a drizzle of extra virgin olive oil, the zest from the limes and the juice from 1. Mix well, taste and add a squeeze more juice, if needed. Spread the mayo onto a plate, then dust with the paprika or cayenne pepper and put to one side. Grate the cheese onto another large plate, then set aside also.

Preheat a griddle pan over a high heat. Add the corn and griddle for 12 to 15 minutes, or until the husks are black and charred all over, turning occasionally – the husks will help to steam the corn until tender.

Peel back the husks, keeping them intact at the base, then roll each cob into the lime-spiked mayo, before rolling into the cheese. Shake off any excess and get stuck in.

http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/bad-ass-cheesy-corn-on-the-cob/

Комментариев нет:

Отправить комментарий