В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 октября 2015 г.

Pork Chops With Walnut Romesco Sauce

Simply cooked pork chops topped off with a Spanish walnut romesco sauce makes
an elegant dinner—one that takes less than an hour to pull off.
Pork Chops With Walnut Romesco Sauce
Yield: 2 servings
Active Time: 
Romesco Sauce
1 jar roasted red bell pepper, liquid drained
1 tablespoon tomato paste
1 clove garlic
1/2 cup toasted walnuts
2 tablespoons parsley
Zest of 1 large lemon
1 teaspoon smoked paprika
1/4 teaspoon chili powder
2 tablespoons sherry vinegar
1/4 cup olive oil
Sea salt, to taste
Olive oil
2 1-inch pork chops
Sea salt and freshly ground pepper
Preheat oven to 400 degrees and place cast-iron skillet in oven to preheat. Remove pork chops from fridge and let sit at room temperature 20 minutes.
Combine all ingredients for the romesco sauce in food processor. Process until fairly smooth. Season with salt and set aside.
For the pork chops, carefully remove skillet from oven and put over medium high heat on stove with a few tablespoons olive oil. Liberally salt and pepper pork chops and carefully slide into skillet. Let cook to sear 2 to 3 minutes, then flip pork to sear on other side 1 minute or so. A golden crust should form. Place skillet in oven to cook for 10 minutes until done.
Serve hot with romesco sauce on side or dolloped atop. Remaining romesco sauce can be saved in fridge for three days.
https://thrivemarket.com/blog/smoky-walnut-romesco-sauce-elevates-pork-chops-simple-recipe?uid=694761&uaexptime=1759430896&uatoken=f079c199d1a6e56667eff0af18bb7cbc6f6aab60fac920b707c199352a8f0c9f&ccode=SPOOKY25&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=2015_10_24_Recipe_Leads&utm_term=Leads%20-%20Less%20Early%20Engagement

Комментариев нет:

Отправить комментарий